Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Bedrijvengids
Adverteren
Foodbanen
Voeding Nu 3 (2022)
In deze editie
Dissertatie Sanne de Laat over aanpak kind naar gezonder gewicht
Met de dissertatie Integrated care for childhood overweight and obesity promoveerde arts Maatschappij + Gezondheid Sanne de Laat in maart aan Tilburg University. Vanaf 2017 onderzocht ze het functi...
9 mei 2022
Huib Stam
Bredere focus
Mijn passie voor voedingsonderzoek is ontstaan aan de Universiteit Maastricht; voedingsonderzoek is belangrijk en je kan er zelf erg veel plezier aan beleven. Zowel het onderzoek met mensen – waard...
9 mei 2022
Dr. Peter J. Joris
Is ons eten te schoon?
De laatste decennia stijgt het percentage mensen met een voedselallergie, een trend die zich vooral in de westerse wereld voordoet. Volgens immunobioloog Ruslan Medzhitov komt dit onder meer omdat...
10 mei 2022
Mischa Brendel
Boekrecensie | De Darm-Brein Connectie
Door Elenna de Roode, diëtist bij Gezond Leven Diëtisten Zoals de titel: De Darm-Brein Connectie al aangeeft, gaat dit boek in op de connectie tussen je darmen en je brein. Zo gaat...
10 mei 2022
<<
<
1
2
Voeding Nu 3 (2022)